Velkommen til Ryå Sejladsen
Næste sejlads
Historier
Tidligere sejladser
T-Shirt, hvor ?
Kontakt
Spejderlinks
SPAMfighter
 
 

SPAMfighter er et gratis dansk spam filter til Outlook og Outlook Express, og filtret blokerer automatisk og effektivt for spam og Phishing.

Når du henter e-mails, vil SPAMfighter automatisk filtrere spam mails over i en separat folder, som du selv nemt kan kontrollere og tømme. Hvis du modtager en spam mail, som ikke bliver blokeret af filtret, kan du ved tryk på én knap anmelde og fjerne spam mailen fra de andre 2.228.320 SPAMfightere fra 212 lande/områder.

 

Webmasters mail adresse er på adskillige hjemmesider, og igennem 2006 har mængden af "Spam" været tiltagende. På en helt "normal" dag modtog jeg 25-50 "hilsner" .. det er heldigvis datid. Efter installationen af "SPAMfighter" får jeg "kun" 2-3 spammails.

Når du downloader Spamfighter får du en extra værktøjslinie (Ovenstående billede). Når du modtager en spammail trykker du på "Bloker" og i al fremtid vil denne afsender ryge direkte i en skraldespand. Kommer du ved en fejl til at blokere en afsender, kan du markere denne i skraldespanden og trykke "Fortryd".

Denne hjemmeside har skriftlig tilladelse til at anvende de benyttede billeder.
Tak til Brian Christiansen, SPAMfighter ApS, 2200 København N.

Nu til det vigtigste:
DOWNLOAD SPAMFIGHTER

/Per Gissel

 
 

ÅBN ALDRIG EN MISTÆNKELIG MAIL !!

Åbn ALDRIG en mistænkelig mail. Mange gør det nu alligevel .. nemlig når din "Indbakke" er 2-delt. Her en guide på hvordan du skal gøre:

Tryk "Vis" og herefter "Layout"

I punktet "Indholdsrude" fjernes fluebenet i "Vis indholdsrude", og tryk herefter "OK".